Graduateowls-finland.com
Graduateowls-finland.com
Menu Menu

Hintamme

Kirjoittaminen tyhjästä
Muokkaus / oikoluku
Monivalinta kysymykset
Ongelmanratkaisu
Sivuhinta
(275 sanat)
14 päivää 10 päivää 6 päivää 3 päivää 2 päivää 24 tuntia 12 tuntia 6 tuntia 3 tuntia
Opiskelija
Poikamies
Ammattilainen
Pääsymaksu

Kuinka hinta asetetaan?

Tilauksen hinta riippuu useista tekijöistä: paperityypistä, sen monimutkaisuusasteesta, sivumäärästä, määräajasta ja lisäominaisuuksista.

Tässä ovat lisävaihtoehtomme, jotka voit lisätä tilaukseesi:

• Tiivistelmä sivu. Yhteistyö st on $ 14,99.   

• VIP-asiakaspalvelu. Kun valitset tämän ominaisuuden, sinulla on etuoikeus tulla palvelemaan # 1. Vastaamme kaikkiin pyyntöihisi välittömästi. Saat myös tekstiviesti-ilmoituksia tilauksesi tilasta. Voit saada sen hintaan 14,99 dollaria.   

• Plagi- arismiraportti. Tämä ominaisuus on tarkoitettu sinulle, jos haluat olla varma, että paperisi on aito. Kahden sivun välein olevien asiakirjojen hinta on 9,99 dollaria – 1-10 sivua, 10,99 dollaria plus 1 dollari kutakin ylimääräistä sivua kohti yksitoista ja enemmän sivua. Hinta yhden rivivälillä p ikä asiakirjojen $ 6 – 1-5 sivua, ja $ 11,99 plus $ 2 kunkin sivun kuusi ja enemmän sivuja.   

• Ensisijainen kirjoittaja. Jos käännyt yrityksemme puoleen ensimmäistä kertaa ja pidit tietyn kirjoittajan laatimasta paperista, voit antaa seuraavan tilauksesi hänelle. Hinta riippuu kirjailijasta.   

Meillä on myös alennuksia tilauksista, joiden kokonaishinta on yli 500 dollaria – 5%: n alennus, ja tilauksista, joiden kokonaishinta on yli 1000 dollaria – 10%: n alennus.